ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: «Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και το 2022»

Τις ευχές για την νέα χρονιά μεταφέρει στους Τρικαλινούς ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης

Τις ευχές του προς τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές για την νέα χρονιά που ανατέλλει μεταφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του εύχεται μια χρονιά χαρούμενη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα, με υγεία και μακριά από προβλήματα. Στέκεται στην χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, η οποία ήταν γεμάτη προκλήσεις για το νομό, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν μετά από μεγάλες προσπάθειες.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Χρήστου Μιχαλάκη, έχει ως εξής:

«Μια νέα χρονιά ανατέλλει μπροστά μας και μας γεμίζει ελπίδα πως πέρα από τις δυσκολίες που καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε, είμαστε έτοιμοι να γράψουμε νέες, πιο φωτεινές σελίδες, σε όλα τα επίπεδα.

Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν γεμάτη προκλήσεις, που καταφέραμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Άλλοτε με βήματα και άλλοτε με άλματα, προχωρήσαμε προς την επόμενη μέρα, παραμερίζοντας όλα τα εμπόδια, μικρά ή μεγάλα, που βρέθηκαν στον διάβα μας.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το 2021 σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε εκατοντάδες έργα, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών, άλλαξαν επίπεδο τις υποδομές, προώθησαν την τουριστική ανάπτυξη, στήριξαν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, έτειναν χέρι βοηθείας στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις.

Με συνέπεια και σωστό προγραμματισμό, η προσπάθειά μας συνεχίζεται και το 2022, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το αύριο που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους, το Νέο Έτος να φέρει Υγεία, δημιουργικότητα, προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ευημερία. Να φέρει την ευτυχία σε κάθε σπιτικό.».