Χρήστος Μιχαλάκης: “Είμαστε πανέτοιμοι να οδηγήσουμε τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα, ακόμη πιο μπροστά”

Τις ευχές για ένα χαρούμενο και ειρηνικό, γεμάτο υγεία, νέο έτος, που θα απομακρύνει τα προβλήματα και θα οδηγήσει μπροστά το καθένα μας σε κάθε επίπεδο, μεταφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης στο ευχετήριο μήνυμα προς τους Τρικαλινούς πολίτες μεταξύ των άλλων εύχεται το 2023 να αποτελέσει μία χρονιά Ειρήνης και Δημιουργίας, μια χρονιά όπου η Αλληλεγγύη και το φως που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα του, θα μας δείξει τον δρόμο.

Αναλυτικά το μήνυμα έχειως εξής:

“Βρισκόμαστε μπροστά στη αυγή μιας νέας χρονιάς, γεμάτοι προσδοκίες, όνειρα και ευχές, πως ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του, ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο, αύριο.

Παρά τις δυσκολίες, όλα τα προηγούμενα χρόνια, γίναμε πιο δυνατοί. Και είμαι βέβαιος, πως μια κοινωνία που δεν δείλιασε ποτέ στα δύσκολα, μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει.

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Αλλά και μία χρονιά που καταφέραμε πολλά, που δημιουργήσαμε ένα καλύτερο μονοπάτι για το μέλλον που οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.

Τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός νέου έτους και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είμαστε πανέτοιμοι να οδηγήσουμε τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα, ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο γρήγορα. Με σωστό προγραμματισμό, δημιουργούμε το αύριο που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία. Να είναι το 2023 μία χρονιά Ειρήνης και Δημιουργίας, μια χρονιά όπου η Αλληλεγγύη και το φως που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα του, θα μας δείξει τον δρόμο.

Καλή Χρονιά…Ευτυχισμένο το 2023″.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.