Χρήστος Μιχαλάκης: Διαθέτω το ήμισυ του μισθού μου στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ευαισθησία ψυχής και καλοσύνη από το Χρήστο Μιχαλάκη – Διαθέτει το ήμισυ του μισθού του για δυο μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ο κόσμος που γνωρίζει τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, έχει γνώση και της ψυχής του, όπως επίσης και των ευαισθησιών που κρύβει ως άνθρωπος. Αυτή την καλοσύνη που κρύβει στην ψυχή του και την ευαισθησία έρχεται να δείξει εμπράκτως, διαθέτοντας το ήμισυ του μισθού του για δυο μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Η πατρίδα μας και ο πλανήτης ολόκληρος συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid – 19. Καθημερινά, όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη, για να περιορίσουμε τον ιό, για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν την μεγάλη μάχη απέναντι σε αυτή την παγκόσμια απειλή, στην υπηρεσία της υγείας του λαού μας.

Με αίσθημα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο δημόσιο σύστημα υγείας, διαθέτω το ήμισυ του μισθού μου για διάστημα δύο μηνών στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται.

Το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας «να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» πρέπει να αποτελέσει φάρο στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση του ιού.

Και είναι είστε σίγουροι πως από αυτό τον αγώνα, εμείς οι Έλληνες, θα βγούμε νικητές. Τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία μας. Συμμετέχοντας όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί.».

KRINI LIVE