Χρήστος Μιχαλάκης: «Αυτές τις ώρες αυτό που προέχει είναι να δοθεί το βάρος στις οικογένειες που βιώνουν θλιβερές στιγμές

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του συνταρακτικού, σιδηροδρομικού ατυχήματος, που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης, μεταφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. όπως υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης τις ώρες που διανύουμε αυτό που προέχει είναι να δοθεί το βάρος στους ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις θλιβερές στιγμές.

Αναλυτικά ο κ. Μιχαλάκης υπογραμμίζει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματίες, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο πόνος είναι μεγάλος. Ανείπωτος. Μας αγγίζει όλους. Και αυτές τις στιγμές προέχει να δοθεί το βάρος στους ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις θλιβερές στιγμές. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια, καμία λέξη δεν είναι ικανή να απαλύνει την απέραντη θλίψη. Σε ένα τόπο που δυστυχώς έχει βιώσει πολύνεκρα δυστυχήματα και στο παρελθόν, με θύματα νέους ανθρώπους, παιδιά.

Η επόμενη μέρα θα είναι πιο φτωχή για την Ελλάδα, για το Νομό Τρικάλων, που μετρούν τις απώλειές τους. Και η Πολιτεία έχει υποχρέωση να αποδώσει τις ευθύνες όπου αναλογούν. Με πλήρη διερεύνηση όλων των συνθηκών που οδήγησαν στο δυστύχημα που κόστισε τις ζωές των συνανθρώπων μας. Εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο πως δεν θα βρεθούμε μπροστά σε παρόμοια εθνική τραγωδία στο μέλλον.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *