Χρηματοδοτείται με 150.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Φαρκαδόνας

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Σιμορέλη, ο Δήμος Φαρκαδόνας ενισχύεται με το ποσό των 150.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α Α΄ και Β΄ της χώρας

Ισχυρό πλήγμα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν πλήξει την περιοχή την περίοδο του χειμώνα δέχτηκε και ο Δήμος Φαρκαδόνας. Η ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας υπέστη μεγάλες καταστροφές, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Πηνειού ποταμού, αλλά και από καλαισθητικά φαινόμενα σε ορεινά σημεία του Δήμου.

Αυτές οι ζημιές που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αναμένεται να αποκατασταθούν στο μέτρο του δυνατού μέσω της χρηματοδότησης του υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Σιμορέλη, ο Δήμος Φαρκαδόνας ενισχύεται με το ποσό των 150.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α Α΄ και Β΄ της χώρας.

Όπως αναφέρει μέσω δηλώσεών του, ο κ. Σιμορέλης «είναι το σημαντικότερο όλων να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και επλήγησαν από τις καιρικές καταστροφές».