Χρ. Σιμορέλης: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας»

Θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα οξυμένα προβλήματα που το ταλανίζουν, είχε την ευκαιρία να συζητήσει κατά την επίσκεψή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Τρικάλων ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Χρ. Σιμορέλης.

Ο Χρ. Σιμορέλης, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ΔΣ των ιατρών και διευθυντή της Β Παθολογικής κ. Στέφανο Μυλωνά, τον αντιπρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και διευθυντή της Μονάδας Μ.Α. κ. Χρήστο Ζήση αλλά και με αρκετούς γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους του νοσοκομείου.

Όπως τόνισε ο κ. Σιμορέλης, το ΕΣΥ εξαθλιώνεται, υποβιβάζεται και αποδομείται με ταχείς ρυθμούς, με λανθασμένες τακτικές, με υποβιβασμό του προσωπικού και με μόνα θύματα τους ίδιους τους ασθενείς.

“Στηρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις, τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, που με προσωπικό ζήλο και ελάχιστες παροχές, κρατούν όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας. Προτεραιότητα μας και δέσμευσή μας ως επερχόμενη κυβέρνηση, με την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού στις προσεχείς εκλογές, θα είναι να κάνουμε το παν ώστε να στήσουμε ένα νέο ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, ένα νέο ΕΣΥ», επεσήμανε ο ίδιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.