Χρ. Σιμορέλης: Μήνυμα ανατροπής και νίκης

Ολοκληρώνονται σταδιακά οι περιοδείες για τον Χρήστο Σιμορέλη, υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, με τους πολίτες να στέλνουν μήνυμα ανατροπής και νίκης, δηλώντας στήριξη στο πρόσωπό του. Ο ίδιος βεβαία δηλώνει πως: «Ο προεκλογικός αγώνας σταματά την ώρα που κλείνουν οι κάλπες την Κυριακή. Μέχρι τότε, στιγμή δεν πρέπει να πάει χαμένη.».

  Ο Χρήστος Σιμορέλης σε αυτή την προεκλογική περίοδο γύρισε από άκρη σε άκρη όλο το Νομό Τρικάλων. Συναντήθηκε με πολίτες από όλες τις κοινωνικές ομάδες, το κλίμα παντού ήταν εγκάρδιο και φιλικό. Ανέπτυξε την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσε τα προβλήματα των Τρικαλινών και δεσμεύτηκε να προωθήσει και να συμβάλλει στην επίλυση κάθε λογικού και δίκαιου αιτήματος των τοπικών κοινωνιών, όπως έκανε σε όλη της διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

  Χθες επισκέφτηκε τα χωριά Μεγαλοχώρι, Ριζαριό και Γόμφοι. Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε στη γενέτειρα του υποψήφιου βουλευτή, τη Μουριά Τρικάλων. Εκεί βρέθηκε ανάμεσα στους συγχωριανούς του, πολλούς νεολαίους και οι ευχές για καλή επιτυχία, όπως είναι φυσικό, έδιναν και έπαιρναν. Ο κ. Σιμορέλης μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών υπογράμμισε:

«Κατάγομαι από τη Μουριά Τρικάλων και είμαι πολύ περήφανος. Εμείς δεν είμαστε από τζάκια, ποτισμένοι με την βεβαιότητα ότι η εξουσία μας ανήκει επειδή την κληρονομήσαμε. Αυτοί που χρεοκόπησαν, λεηλάτησαν το ταμείο και το παρέδωσαν άδειο, ζητάνε τώρα να αρπάξουν τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού, να πάρουν τα 35 δισ και να τα δώσουν στις τράπεζες και στους τραπεζίτες. Θέλουν να κάνουν τα μνημόνια καθεστώς. Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση, δε θα τους αφήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Στις εκλογές της Κυριακής συμμετέχουμε όλες και όλοι! Κρίνεται αν η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, στον δρόμο που άνοιξε η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση, ή θα γυρίσει πίσω, σε μια πολιτική που πλουτίζει τους λίγους, διατηρώντας σε συνθήκες μόνιμης λιτότητας τους πολλούς. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».