Χόρεψε το τραγούδι που έγραψε για το χωριό του ο Μιχάλης Βαϊου

Στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου δεν θα μπορούσε να μην ερμηνευτεί και το τραγούδι που υμνεί τον Κλοκοτό και τους στοίχους του έγραψε ένας κάτοικος του χωριού ο Μιχάλης Βαϊου

Αμέσως μετά το παραδοσιακό σκέλος της εκδήλωσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Κλοκοτό ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση εμπλουτισμένη με δημοτικά τραγούδια, που ανέβασαν το κέφι και τη διάθεση στα ύψη. Στην εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην ερμηνευτεί και το τραγούδι που υμνεί το Κλοκοτό και τους στοίχους του έγραψε ένας κάτοικος του χωριού ο Μιχάλης Βαϊου. Ένας άνθρωπος που σέβεται και εκτιμά την παράδοση και αναζητά κάθε πτυχή της ιστορίας. Στο άκουσμα του τραγουδιού «Το χωριό Κλοκοτός» δημιουργήθηκε ενθουσιασμός μεταξύ κατοίκων και επισκεπτών.

Ενθουσιασμός στο πρόσωπο και του δημιουργού που παρίστατο στην εκδήλωση. Ο ίδιος στο άκουσμα του τραγουδιού σηκώθηκε και πιάστηκε στο χορό με την παρέα του, νιώθοντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους στίχους του που μελοποιήθηκαν και ερμηνεύτηκαν στην εκδήλωση του χωριού του.

Το χειροκρότημα των επισκεπτών και των συγχωριανών του παρατεταμένα. Ειδικά για τους κατοίκους του Κλοκοτού η χαρά υπήρξε μεγάλη, καθώς θυμίζει και παρουσιάζει τις ομορφιές και τη ζωντάνια του Κλοκοτού, κάνοντας υπερήφανους τους κατοίκους του.

Όπως είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι στίχοι του δημιουργού μελοποιήθηκαν και ερμηνεύονται από τους Μουστάκα Θοδωρή και Λένα Ζέττα ενώ στο μελοποίηση – σύνδεση συνέβαλαν στα μέγιστα οι μουσικοί Γιάννης Ζήκος στο Κλαρίνο, Κώστας Παπαδημητρίου στην Κιθάρα, Αλέξανδρος Αραπογιάννης στο αρμόνιο, Κώστας Τσόλας στα Κρουστά ενώ στην ηχοληψία και την εγγραφή βοήθησε ο Γιάννης Ζιάκος.