Χάθηκε η περιβαλλοντική ευαισθησία

Σε χωματερή φροντίζουν να μετατρέψουν κάποιοι το χείμαρρο Ντόμιτσα μεταξύ Κρήνης και Παναγίτσας Για ορισμένους έχει χαθεί η περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία.Αυτό άλλωστε ομολογείται μέσα από τις εικόνες που συναντούμε καθημερινά γύρω μας και σε ορισμένα σημεία της περιοχής μας.

Απαράδεκτες χαρακτηρίζονται οι εικόνες που σκιαγραφούν το τοπίο στο χείμαρρο Ντόμιτσα, μεταξύ Παναγίτσας και Κρήνης. Κάποιοι χωρίς ίχνος περιβαλλοντικής ευαισθησίας φρόντισαν με τις πράξεις τους να ρυπάνουν το συγκεκριμένο σημείο με διάφορα αδρανή υλικά και σκουπίδια, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες.

Εστία μόλυνσης θα συμπεράνει κανείς. Κι όχι μόνο θα συμπληρώσουμε εμείς. Και μια σειρά άλλων κινδύνων σε περίπτωση φουσκώματος του χειμάρρου από μια ξαφνική νεροποντή.

Δυστυχώς όμως όσοι φρόντισαν για αυτή την εικόνα δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες. Όπως δεν σκέφτηκαν, ότι για τα συγκεκριμένα υλικά θα μπορούσαν να πληροφορήσουν το Δήμο και να ενημερωθούν για την υπόδειξη σημείου για την εναπόθεση αυτών των υλικών…Δυστυχώς όμως…δεν το έπραξαν.