Αθλητική ενδυμασία στους παίκτες της «Μπάρτσα» στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Δαυλή

Η οικογένεια του Κώστα Δαυλή, και ο αδελφός του Σπύρος Δαυλής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σημαντική δωρεά, που έρχεται να θυμίσει τον δικό τους άνθρωπο

Μεσολάβησαν σχεδόν 10 μήνες από την ώρα που ο ελευθεροεπαγγελματίας και πρώην αυτοδιοικητικός, Κώστας Δαυλής, έφευγε προδομένος από την καρδιά του, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και βαθύ πένθος στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Δαυλής βρίσκεται μήνες τώρα μακριά από τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και από το συγχωριανούς του, σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι μνήμες συνεχίζουν να είναι νωπές, και ταξιδεύουν όλους όσους τον αγαπούσαν.

Η οικογένεια του Κώστα Δαυλή, και ο αδελφός του Σπύρος, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σημαντική δωρεά, που έρχεται να θυμίσει τον δικό τους άνθρωπο. Προσέφερε στην αθλητική ομάδα της «Μπάρτσας» Γριζάνου, την αθλητική ενδυμασία, για τις ανάγκες των παικτών. Την ομάδα που αγάπησε ο Κώστας, που υπήρξε θερμός υποστηρικτής και πάντα νοιαζόταν γι΄ αυτή, όπως και για το χωριό του.

Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν δωρεάν η αγωνιστική ενδυμασία των παικτών στην οποία αναγράφεται «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ ΔΑΥΛΗΣ Γριζάνο, Τρίκαλα, Φαρκαδόνα» καθώς επίσης και την αθλητική ενδυμασία των προπονήσεων στην οποία αναγράφεται το όνομα «ΚΩΣΤΑΣ».

Η επίσημη πρώτη έγινε την περασμένη Κυριακή στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Πετρωτό- Γριζάνο όπου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μέσω του προέδρου κ. Δημήτρίου Δημότσιου εκφράζει από καρδιάς, θερμές ευχαριστίες για την ευγενική αυτή χορηγία.

Το όνομα του Κώστα Δαυλή και η μνήμη του θα μείνουν χαραγμένα σε όλη την φετινή αγωνιστική σεζόν και σίγουρα εκείνος θα πανηγυρίζει από ψηλά με τις επιτυχίες και τις νίκες της ομάδας που τόσο αγάπησε.