Συνεχίζει τις επιθέσεις και τους τραυματισμούς ανυποψίαστων πολιτών το στειρωμένο αδέσποτο στη Φαρκαδόνα

Συνεχίζει να παραμένει επιθετικό το στειρωμένο αδέσποτο που κυκλοφορεί στην Φαρκαδόνα. Όπως είναι γνωστό το σκυλί είχε στειρωθεί προ ημέρων και αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, ωστόσο μετά την στείρωση παρουσίασε σημάδια άγριας και επιθετικής συμπεριφοράς. Το τελευταίο διάστημα μετά από επιθέσεις προκάλεσε τραυματισμούς σε Φαρκαδόνιους, με τελευταίο τραυματισμό την Κυριακή το πρωί στη διάρκεια εκδήλωσης στο κέντρο της κωμόπολης, όταν επιτέθηκε σε μέλος του Συλλόγου του Δήμου Γαλατσίου που έφτασαν στην Φαρκαδόνα για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά των πλημμυροπαθών μας.

Οι πολίτες καλούν τους πάντες να δείχνουν ιδιαίτερα προσοχή ενώ ταυτόχρονα απευθύνουν για πολλοστή φορά έκκληση στο Δήμο να φροντίσει να το περισυλλέξει και να το μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον για εκείνο, προστατεύοντας ταυτόχρονα την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και επισκεπτών.

*Σήμερα Δευτέρα στις 4 το απόγευμα είχαμε νέα επίθεση από το αδέσποτο σε ανυποψίαστο πολίτη ο οποίος κατέληξε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.