ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επιτήδειοι προσποιούνται υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας και ζητούν προσωπικά στοιχεία για να τους επιστρέψουν χρήματα  

Ξαναχτύπησαν οι επιτήδειοι στην περιοχή της Φαρκαδόνας, αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο, προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που κατέφτασαν στην «Krini Live» υπεύθυνοι επιχειρήσεων στη Φαρκαδόνα δέχτηκαν κλήσεις από τηλεφωνικό αριθμό κινητής, όπου άγνωστος άνδρας, προσποιούνταν υπάλληλο του Δήμο Φαρκαδόνας, συζώντας να τους προσκομίσει e-mail μέσω του οποίου θα τους κοινοποιούνταν σύνδεσμος για την επιστροφή χρημάτων από κατανάλωση νερού.

Βάσει του e-mail οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων θα έπρεπε να εισέλθουν εντός του συνδέσμου να κάνουν αποδοχή και στη συνέχεια να προσκομίσουν προσωπικά στοιχεία και κωδικούς για την παραλαβή των υποτιθέμενων χρημάτων.

Φυσικά από τους ανυποψίαστους πολίτες κανείς δεν έδωσε τα προαναφερόμενα, αντιλαμβανόμενοι ότι πρόκειται περί απάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά από αγνώστους στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα έχουν ξανασυμβεί. Οι ειδικοί και οι αρμόδιες Αρχές συστήνουν μεγάλη προσοχή, προκειμένου να αποτραπούν δυσάρεστα περιστατικά. Από την πλευρά τους οι λογιστές καλούν τον καθένα μας, να μην προσκομίζουμε προσωπικά στοιχεία και κωδικούς σε αγνώστους και να ερχόμαστε σε επικοινωνία με τους ίδιους προκειμένου να υπάρχει αξιόπιστη πληροφόρηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *