Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες στο Μεσολόγγι στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η σορός που βρέθηκε κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου είναι του 31χρονου, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής που έφτασε από την Πάτρα και θα αποφανθεί για τον μηχανισμό θανάτου.

Την ώρα που η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο συλληφθείς κρεοπώλης, φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών.

Την ώρα που η οικογένεια ενημερωνόταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στο σημείο των ερευνών.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά.

Άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «11 μέρες ψάχνουμε για το παιδί. Το σημείο που βρέθηκε είναι αυλάκι, είναι λίγο βαθύ. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χτες είχε μια μυρωδιά από τη βάρκα το σκυλί. Αλλά εξαιτίας του αέρα, έχανε τον προσανατολισμό. Ήταν σκεπασμένος με κάποιο βαρύ αντικείμενο».