Οι κάτοικοι του χωριού Ταξιάρχες Τρικάλων έμειναν έκπληκτοι τις τελευταίες ημέρες, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ασυνήθιστους επισκέπτες στο κέντρο του χωριού και συγκεκριμένα με λύκους.

Σύμφωνα με τις αναφορές, τα άγρια ζώα παρατηρήθηκαν να περιφέρονται τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και της Τρίτης στη «ζούγκλα» που έχει δημιουργηθεί γύρω από μια παραμελημένη γέφυρα του χωριού. Οι κάτοικοι, που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες επισκέψεις, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ασφάλειά τους και την ανάγκη άμεσης παρέμβασης από τις αρμόδιες αρχές.

Η παρουσία των λύκων στο κέντρο του οικισμού θεωρείται ασυνήθιστη, καθώς τα ζώα αυτά συνήθως κρατούν αποστάσεις από τις κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο, η παραμέληση της συγκεκριμένης γέφυρας και η δημιουργία μιας “ζούγκλας” όπως αναφέρουν στο KriniLive οι κάτοικοι γύρω της, φαίνεται να έχει προσελκύσει τα άγρια ζώα στην καρδιά του χωριού.

Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν άμεσα, καθαρίζοντας την περιοχή και λαμβάνοντας μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.
Η ασφάλεια των κατοίκων είναι το κύριο μέλημα, καθώς η παρουσία των λύκων στο κέντρο του οικισμού αποτελεί μια ανησυχητική κατάσταση που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.