Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων αντάλλαξε ευχές με τους συναδέλφους τους που βρισκόταν στην βραδινή βάρδια

Στους συναδέλφους της, αστυνομικούς, που το βράδυ της Αναστάσεως βρισκόταν στο καθήκον, εκτελώντας Υπηρεσία, βρέθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Για δεύτερη χρονιά μέλη της διοίκησης της τοπικής Ένωσης, βρέθηκαν δίπλα στους συναδέλφους που εκτελούσαν Υπηρεσία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Μπορεί το καθήκον να τους υποχρέωσε να βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, επιφορτισμένοι με το έργο της ασφάλειας των συμπολιτών μας, αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών στο Νομό Τρικάλων, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να στείλουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας.

Έτσι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης λίγο μετά την λήξη των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της Λειτουργίας στους ιερούς ναούς του νομού, βρέθηκαν στην είσοδο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και τσούγκρισαν τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά με τους εκτελούντες βραδινή υπηρεσία, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Μήτραινα Δημήτριου.

Επίσης προσφέρθηκε σε όλους ένα πασχαλινό τσουρέκι, ευγενική χορηγία της αρτοβιομηχανίας ΧΑΤΖΗΣ, καθώς και δύο φιάλες κρασί της εταιρείας ΤΣΙΝΑΣ Α.Ε.