Φόβο – τρόμο και πλήγμα στις επιχειρήσεις προκαλούν τα αδέσποτα στο Γριζάνο

Με το φόβο συνεχίζουν να ζουν καθημερινά κάτοικοι της κοινότητας Γριζάνου από την παρουσία και την αύξηση των αδέσποτων σε διάφορους χώρους του χωριού. Τα αδέσποτα πλέον βρίσκονται σε κάθε γωνιά του χωριού, ακόμη και σε κεντρικά σημεία και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιθετικά ακόμη και σε κεντρικά σημεία, όταν αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη παρουσία.

Στην «Krini Live» μίλησε τοπικός ελευθεροεπαγγελματίας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα, μετά την έντονη παρουσία των αδέσποτων. Όπως ανέφερε η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, μιας και η επιχείρηση του βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και τα αδέσποτα βρίσκονται συνεχώς έξω από το μαγαζί που διατηρεί με τον κόσμο να φοβάται να το προσεγγίσει μιας και τα αδέσποτα είναι άκρως επιθετικά.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στο Δήμο, ωστόσο δεν έλαβε σαφείς απαντήσεις και φυσικά χωρίς να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη συλλογής των ζώων και απομάκρυνσης σε κατάλληλο χώρο.

Πλέον ο ίδιος αγανακτισμένος καλεί κάθε υπεύθυνο, δημοτική Αρχή, υπηρεσίες, αλλά και αιρετούς της αντιπολίτευσης να σπεύσουν να δώσουν λύσει στο θέμα πριν βρεθούμε αντιμετωποι με δυσάρεστα περιστατικά τραυματισμών κυρίως παιδιών τα οποία θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με την καλοκαιρία.

Σαφώς στέκεται στο πλήγμα που δέχεται η επιχείρησή του αλλά και συνάδελφοι του που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χωριό από την παρουσία των αδέσποτων και το φόβο που προκαλούν στους πολίτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *