Φαρκαδόνα: Ανήσυχοι οι κάτοικοι για τα περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες

Έκκληση προς τους πολίτες να μην φυλάσσουν στα σπίτια τους χρηματικά ποσά και αντικείμενα μεγάλης αξίας (χρυσαφικά) απευθύνουν οι αστυνομικές Αρχές μετά τα κρούσματα διαρρήξεων και απόπειρας, οικιών σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το τελευταίο διάστημα ιδιοκτήτες οικιών σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας ήρθαν αντιμέτωποι με δυσάρεστα περιστατικά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Krini Live» στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας σημειώθηκαν 6 περιστατικά διαρρήξεων – απόπειρας. Μάλιστα στην μια περίπτωση άγνωστος-οι, επωφελούμενοι της απουσίας των ιδιοκτητών, κατάφεραν να εισέλθουν εντός της οικίας και να αφαιρέσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί πλέον εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη-ων ενώ καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την απουσία τους από τα σπίτια.

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι υπεύθυνοι της επιχείρησης φύλαξης «Tsiamantas Security», η οποία χρόνια τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η εταιρία φύλαξης «Tsiamantas Security» καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα κατά την απουσία από τις οικίες. Ειδικά τις επόμενες εβδομάδες όπου λόγω γιορτών θα υπάρχουν απουσίες, καλούν τους πολίτες να ασφαλίζουν καλά πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Θα μας βρείτε
25ης Μαρτίου 18,Τρίκαλα 42100
(+30) 24310-71400
info@tsiamantas-security.gr