Επανεμφανίστηκαν και τη φετινή χρονιά τα αγριογούρουνα – Μεγάλη προσοχή!!

Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί για την αποφυγή ατυχημάτων μιας και τα άγρια ζώα εμφανίζονται στο οδόστρωμα ξαφνικά

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οδηγοί αυτοκίνητων αλλά και δίκυκλων που κινούνται στην επαρχιακή οδό Κρήνης – Οιχαλίας αλλά Κρήνης – Φαρκαδόνας και Κρήνης – Αχλαδοχωρίου. Ο λόγος η επανεμφάνιση και την φετινή χρονιά αγριογούρουνων ειδικά τις βραδινές ώρες. Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην ηλκεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» οδηγοί τα αγριογούρουνα εμφανίζονται ξαφνικά ενός τους οδοστρώματος από αγροτικές περιοχές, τρομάζοντας τους οδηγούς που κινούνται στα προαναφερόμενα σημεία. Κάποιοι εξ αυτών, όπως άλλωστε μας δήλωσαν, από τύχη δεν έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, ενώ κάποιοι γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από το παρασύρουν τα μεγάλα ζώα.

Κατά το παρελθόν, όπως είναι γνωστό, είχαν συμβεί αρκετά ατυχήματα, στα συγκεκριμένα σημεία, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, όταν τα αγριογούρουνα παρασύρθηκαν από οχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να δείχνουν οι δικυκλιστές κυρίως έφηβοι και νέοι οι οποίοι με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών άρχισαν και χρησιμοποιούν τα δίκυκλα για τις βραδινές βόλτες.

Εν τω μεταξύ η επανεμφάνιση των αγριόχοιρων προκαλεί προβληματισμό και στους αγρότες για το ενδεχόμενο ζημιών στις καλλιεργούμενες εκτάσεις τους. Κάτι ανάλογο σημειώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όπου μεγάλες ομάδες ζώων είχαν προκαλέσει ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις με καλαμπόκι που έθεσε σε διαρκή επαγρύπνηση αγρότες και αρμόδιες Αρχές.

Αποψινές φωτογραφίε αναγνώστη στον επαρχιακό δρόμο Κρήνης -Αχλαδοχωρίου