Δημόσιες ευχαριστίες της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για το θέμα της ανέγερσης του νέου διδακτηρίου

Τις δημόσιες ευχαριστίες εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, σε όλους εκείνους που συνέβαλαν για την έγκριση όρων δόμησης προκειμένου να ανεγερθεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων.
Ιδιαίτερα, για την ευτυχή κατάληξη με την ψήφιση του αρθ. 135 παρ. 2 του ν. 5039/2023 ΦΕΚ (Α-2023/3-4-2023) με το οποίο τακτοποιούνται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες στο οικόπεδο έκτασης 5 στρεμμάτων, στο Ριζαριό, για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Τρικάλων η διοίκηση της Ε.Α.Υ.Τ. ευχαριστεί θερμά:

 -Τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργεια κ. Σκρέκα Κωσταντίνο, ο οποίος και υπέγραψε ως καθ’ ύλην αρμόδιος την σχετική διάταξη.

– Το Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστέργιου Δημήτρη, καθώς και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, για την δωρεά του οικοπέδου.

– Τον Πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων, συνάδελφο και μέλος της Ένωσης κ. Ζιώγα Γιώργο για την καθοριστική συμβολή του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

– Όλους τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για τις σημαντικές ενέργειές τους.

Η τοπική Ένωση αναμένει πλέον από την πολιτεία να κάνει το χρέος της και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την ανέγερση του νέου κτιρίου που θα παρέχει καλύτερες Υπηρεσίες στους Τρικαλινούς πολίτες και στους αστυνομικούς.
Η Ένωση συνεχίζουμε τον αγώνα της, πάντα κοντά στο συνάδελφο και στην κοινωνία που υπηρετεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *