Αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σε διερχόμενους οδηγούς στη Φαρκαδόνα

Καταγγελίες στην Αστυνομία που επενέβη άμεσα με την τοποθέτηση ειδικής σήμανσης για να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά και ατυχήματα

Οι επιθέσεις αγέλης αδέσποτων σε ανυποψίαστους, διερχόμενους οδηγούς τις βραδινές ώρες στην παλιά εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισα στην περιοχή της Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στο ύψος του εξωκλησιού του Αγίου Γεωργίου, εγκυμονούν κινδύνους. Σοβαρούς θα έλεγε κανείς καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή κυριαρχεί σκοτάδι με αποτέλεσμα η αγέλη να βρίσκεται κρυμμένη σε θάμνους και τάφρους και να επιτίθεται αιφνίδια στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Σαφώς οι αγέλες των άγριων σκύλων αποτελούν το κίνδυνο για τους οδηγούς, με ενδεχόμενο παράσυρσης  των ζώων και μεγάλων υλικών ζημιών στα αυτοκίνητα καθώς επίσης και εκτροπής-ανατροπής των οχημάτων.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία τοποθέτησε ειδικό, φωτεινό μηχανισμό προκειμένου να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι ελλοχεύει κίνδυνος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Παράλληλα προειδοποιεί και καλεί τους οδηγούς να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά και ατυχήματα.