Ασφαλή μετακίνηση και άμεση προσβασμότητα

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου της βελτίωση της προσβασιμότητας σε κτηνοτροφικές μονάδες στο Ζάρκο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ

Κοντά στους κτηνοτρόφους του Δήμου Φαρκαδόνας βρίσκεται για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με την εκτέλεση έργων που αναλαμβάνει στοχεύει στην διευκόλυνση των κτηνοτρόφων για την ασφαλή προσέλευση στις κτηνοτροφικές μονάδες και την άμεση μετακίνηση.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην παρούσα χρονική περίοδο ξεκινά νέο έργο για τη βελτίωση της προσβασιμότητας σε κτηνοτροφικές μονάδες στο Ζάρκο.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται η καθαίρεση της προσωρινής διάβασης επί της οδού Αχλαδοχωρίου -Διάσελου, δίπλα στη νέα γέφυρα που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η μεταφορά και τοποθέτηση τσιμεντοσωλήνων στη διασταύρωση του ρέματος του Ζάρκου με την αριστερή παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας και στο ρέμα βόρεια του οικισμού Ζάρκου στη διασταύρωση του με την οδό προς Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Στο εν λόγω έργο αναφέρθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες υλοποιούμε ένα έργο χρήσιμο που βελτιώνει την πρόσβαση σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.