Άρωμα γυναίκας σε ένα ανδροκρατούμενο Σωματείο

Η κα Βάνα Κουρσοβίτη, υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος και με καταγωγή τη Φαρκαδόνα, εκλέχτηκε στην Πανελληνία Ομοσπονδία Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Άρωμα γυναίκας σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα αλλά και Σωματείο θα κυριαρχεί για την επόμενη περίοδο στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας.

Η κα Βάνα Κουρσοβίτη, υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος και με καταγωγή τη Φαρκαδόνα, εκλέχτηκε στην Πανελληνία Ομοσπονδία Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην τοπική Ένωση που απαρτίζεται από πυροσβέστες από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Στην διοίκηση της Ένωσης εκλέχτηκαν οι: Βαϊτσης Περικλής, Διαμαντής Ιωάννης, Οικονόμου Χρήστος, Ζούβιας Αθανάσιος, Καλυβιώτης Παναγιώτης, Μπουτζιώλης Θωμάς, Τσίγκας Χρήστος, Τσιούκας Παναγιώτης, Γιαννής Ιωάννης.

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εκλέχτηκαν οι: Βαϊτσης Περικλής, Κουρσοβίτη Βάνα, Διαμαντής Ιωάννης, Οικονόμου Χρήστος, Μπουτζιώλης Θωμάς, Τσίγκας Χρήστος, Τσιούκας Παναγιώτης, Γιαννής Ιωάννης.

Η κα Κουρσοβίτη, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους για τη στήριξη που της παρείχαν με την ψήφο τους και την εξέλεξαν στο τριτοβάθμια συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου.

Η ίδια δηλώνει πανέτοιμη για να αγωνιστεί από κοινού για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων.