Αρωγοί σε σημαντικές εκδηλώσεις Π.Ε. Τρικάλων και Περιφέρεια

/Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουν την εκδήλωση «ΒΙΡΒΕΙΑ 2022: Κώστας Βίρβος – Η ζωή και το έργο του», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων

Αρωγοί σε ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν Σύλλογοι και Πολιτιστικοί φορείς της περιοχής μας συνεχίζουν να στέκονται η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Εκδηλώσεις που όπως υποτρίζεται από παράγοντες της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων συμβάλουν στην διάδοση του πολιτισμού, αλλά και την διατήρηση της πολιτιστικής και ιστορικής μνήμης.

Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα μετά την δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη με αφορμή την εκδήλωση «Βίρβεια 2022: Κώστας Βίρβος – Η ζωή και το έργο του».  

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης σημειώνει πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί σε ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του τόπου μας, οι οποίες συμβάλουν στην διάδοση του πολιτισμού, αλλά και την διατήρηση της πολιτιστικής και ιστορικής μνήμης.

«Σε αυτό το πλαίσιο με ιδιαίτερη χαρά στηρίζουμε την εκδήλωση «ΒΙΡΒΕΙΑ 2022: Κώστας Βίρβος – Η ζωή και το έργο του», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων. Μία εκδήλωση που έχει ως στόχο να αναδείξει την μοναδική πορεία του ποιητή του λαϊκού μας τραγουδιού, όπως δικαίως έχει χαρακτηριστεί, ενός εξαιρετικού ανθρώπου και εκ των σημαντικότερων Ελλήνων στιχουργών.», τονίζει ο κ. Μιχαλάκης και προσθέτει:

«Ο Κώστας Βίρβος έδωσε με τη γραφή του μία νέα πνοή στο λαϊκό τραγούδι, και όχι μόνο, ενώ μέσα της βρήκαν «καταφύγιο» οι καημοί, τα βάσανα, οι ελπίδες και οι πόθοι ενός ολόκληρου λαού. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες και καλλιτέχνες της πατρίδας μας και τα χιλιάδες τραγούδια του βρίσκουν συνεχώς μία αφορμή να βγαίνουν από τα χείλη μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν στο πέρασμα των χρόνων, έχοντας χαραχτεί στη συλλογική μας μνήμη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.