Απόψε Παρασκευή ο Μεγάλος Χορός της Θύελλας Πετρωτού

Σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της κοινότητας η ποδοσφαιρική ομάδα διοργανώνει τον ετήσιο μεγάλο καλοκαιρινό χορό της και μας καλεί όλους να διασκεδάσουμε

Διοίκηση, παίκτες, κι όλο το έμψυχο δυναμικό του Αθλητικού Ομίλου Πετρωτού δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της κοινότητας. Στόχος να προσφέρουν στους κατοίκους και τους φίλους της ομάδας μια μοναδική, μουσική καλοκαιρινή βραδιά εμπλουτισμένη με ψυχαγωγία και διασκέδαση που θα προσφέρει πολυμελής λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Πετρωτού, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων και λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν ετοιμάζεται αυτή την φορά πέραν των επιτυχιών και της αξιόλογης πορείας της να προσφέρει διασκέδαση στους κατοίκους και τους φίλους της. Σ’ αυτή την πρωτοβουλία μας θέλει όλους δίπλας της, προκειμένου να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε την προσπάθεια των παικτών.

Στην μουσική βραδιά θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Ευρυπίδης Σακελλαρίου, Σταυρένια Ζεϊμπέκη, Δήμητρα Μητρούσια, Κώστας Βακουφτσής, Αποστόλης Τυράκης και Δημήτρης Χαρζαντής.

Είσοδος ελεύθερη, τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων 6946688793.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.