Απονομή ζωνών στους μικρούς αθλητές του Ζάρκου

Οι μικροί αθλητές του Ζάρκου, έλαβαν τις ζώνες του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, σε εκδήλωση – επίδειξη που έγινε την Κυριακή στην πλατεία του χωριού

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο επίπονης προετοιμασίες οι μικροί αθλητές του Ζάρκου, έλαβαν τις ζώνες του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Η απονομή έγινε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία του Ζάρκου, σε μια λιτή, λόγω πανδημίας, εκδήλωση-επίδειξη.

Όπως είναι γνωστό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου συνεργάζεται με το ΣΟΑΤ για την εκμάθηση ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στα παιδιά αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες μελών-κατοίκων. Μετά την προετοιμασία ενός χρόνου περίπου ακολούθησε η επίδειξη και λίγο αργότερο αποδόθηκαν από τον ΣΟΑΤ και τον Νίκο Παϊταρίδη οι ζώνες στους αθλητές.

Παρών στην εκδήλωση ως εξεταστής δίπλα στον Νίκο Παϊταρίδη και ο δάσκαλος του ΑΣ Λάρισας, Απόστολος Ιακωβάκης, ο οποίος έκανε και την απονομή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που παρακολούθησαν την εκδήλωση, καθώς επίσης και τους υπευθύνους-γυμναστές του ΣΟΑΤ για την όλη προσπάθεια και προετοιμασία μικρών και μεγάλων αθλητών.