Απολαμβάνουν από το πρωί το καφεδάκι τους στα καφενεία οι Φαρκαδόνιοι

Επανήλθαν στους ρυθμούς τους τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Απέκτησαν ζωή από το πρωί της Δευτέρας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Από το πρωί της Δευτέρας τα καταστήματα επέστρεψαν σιγά-σιγά στην ομαλότητα ανοίγοντας τις πόρτες τους στο κοινό, μετά από ένα σχεδόν δίμηνο παύσης εξαιτίας των μέτρων περιορισμού κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Τα καταστήματα ως γνωστό ξεκίνησαν την λειτουργία τους με περιοριστικά μέτρα και λειτουργώντας μονάχα στους εξωτερικούς χώρους και με τις αναγκαίες αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες φρόντισαν για την λήψη των αναγκαίων μέτρων και παρεμβάσεων προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος, τόσο για τους θαμώνες, όσο και τους εργαζομένους.

Η πρώτη ημέρα πάντως και στην περιοχή της Φαρκαδόνας κυλάει ομαλά με τα καταστήματα και τις πλατείες των χωριών μας να αποκτούν ζωή, μακριά από περιορισμούς.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι συνδημότες μας που από νωρίς το πρωί έσπευσαν να απολαύσουν το καφεδάκι τους στις πλατείες και στα καφενεία, γυρίζοντας την πλάτη στα όσα έζησαν τους δυο προηγούμενους μήνες. Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες και ο προσωπικό φρόντισαν να τους υπενθυμίζουν τα μέτρα προστασίας ενώ οι ίδιοι για την προστασία και συμβαδίζοντας με το νόμο φόραγαν μάσκες αλλά και γάντια.

Οι έλεγχοι πάντως των ελεγκτικών αρχών θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα.

KRINI LIVE