ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού δημότη Φαρκαδόνας

Εμβολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, κάτοικος της Οιχαλίας και εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας Βαγγέλης Ζαφείρης

Είναι γεγονός και παρουσιάζεται αποκλειστικά μέσα από την «ΚΡΗΝΗ LIVE». Σήμερα το πρωί στην Λάρισα εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, ο πρώτος κάτοικος κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας, ανοίγοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τον επόμενο μήνα, το δρόμο και στους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής μας, που θα θωρακιστούν ενάντια στον φονικό ιό.

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Φαρκαδόνας, Βαγγέλη Ζαφείρη, κάτοικο Οιχαλίας, εργαζόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Ο Βαγγέλης Ζαφείρης, όντας εργαζόμενος στο γειτονικό νοσηλευτικό ίδρυμα, εκδήλωσε από τους πρώτους ενδιαφέρον να εμβολιαστεί, δίνοντας με την πράξη του, το παράδειγμα, σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, τους αιρετούς για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Καλεί το κόσμο της περιοχής μας, να μην φοβηθούν, να κλείσουν τα αυτιά τους στους συνωμοσιολόγους, και να σπεύσουν να εμβολιαστούν μόλις ξεκινήσει ο εμβολιασμός αρχικά των ευπαθών ομάδων και μετέπειτα του γενικού πληθυσμού.