ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Μέχρι στις 12 το μεσημέρι είχαν εμβολιαστεί πάνω από 10 άτομα ενώ το σύνολο των σημερινών ραντεβού που έχουν οριστεί άγγιξε τα 39

Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε σήμερα το πρωί η αυλαία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα το πρωί, για τις ηλικίες 60-64 με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας να βρίσκονται στις επάλξεις για την εξυπηρέτηση όλων εκείνων των συνδημοτών μας που έκλεισαν ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Όπως καταγράφει αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» για σήμερα κλείστηκαν μέσω της ειδικής πλατφόρμας ή της άυλης συνταγογράφησης, 39 ραντεβού πολιτών ηλικίας 60-64 ετών. Μέχρι και της 12 το μεσημέρι είχαν εμβολιαστεί πάνω από 10 άτομα ενώ αναμενόταν η προσέλευση των άλλων 29 υποψηφίων. Στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας βρέθηκε και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Τσιαούσης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την προετοιμασία διεύθυνσης, γιατρών και νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού για την έναρξη του εμβολιασμού.

Ο εμβολιασμός διενεργούνταν εντός του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, με την πρώτη ημέρα, όπως τόνισαν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» γιατροί και νοσηλευτές να προχωρά ομαλά χωρίς προβλήματα.

Οι 39 που θα υποβληθούν σήμερα σε εμβολιασμό θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου της covid19 Astrazeneca. Θα πρέπει να περιμένουν για διάστημα 3 μηνών (12 εβδομάδες μετά την πρώτη δόση σύμφωνα με την εταιρία παρασκευής) και να επιστρέψουν στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας στις 6 Μάϊου, αμέσως μετά το Πάσχα προκειμένου να λάβουν την δεύτερη δόση.

Για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό και δεν έχουν δυνατότητα χρήσης υπολογιστή για το κλείσιμο του ηλεκτρονικού ραντεβού, πέραν των φαρμακείων μπορούν να εξυπηρετούνται και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας από τους αρμόδιους υπαλλήλους.