ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σε περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες και μετά από πολύ καιρό προέκυψαν θετικοί στον ιό 5 συνδημότες μας, δυο μεγάλων κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας τις τελευταίες ημέρες μετά την εμφάνιση κρουσμάτων στην περιοχή μας. Ήδη τις τελευταίες ημέρες μετά από αρκετό διάστημα, προσήλθαν ασθενείς, οι οποίοι παρουσίαζαν συμπτώματα κορονοϊού. Αμέσως υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία λίγο αργότερα προέκυψαν θετικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» από τα τεστ για κορονοϊό προέκυψαν τρία θετικά κρούσματα, κατοίκων δυο μεγάλων κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας, τα οποία έχουμε στη διάθεση μας, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα προκειμένου να μην προκληθεί αναστάτωση και πανικός μεταξύ των κατοίκων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δυο ακόμη κρούσματα συνδημοτών μας, είναι ενεργά μετά από την διενέργεια ελέγχου σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες, καλά πληροφορημένες πηγές, οι ασθενείς που νοσούν είναι καλά στην υγεία τους κι έχουν τεθεί σε κατ’ οικον περιορισμό.


1 σχόλιο

  1. Πέντε άτομα στο δήμο φαρκαδονας και συγκεκριμένα στους δυο μεγάλους χωρίς καμία ανακοίνωση πως θα κρυφτούμε εμείς ,αφού στις πλατείες κάθε πρωί και κάπου Άλλου Γίνεται τ. Να μην πω. Τι θα πει είναι σε ΚΑΤ. Οίκον περιορισμό αφού κανείς δεν μένει στο σπίτι του