Από τους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ στην εκκλησία ο Αχιλλέας και η Ανδρομάχη

Ο διαχειριστή της ενημερωτικής ιστοσελίδας, Trikalaculture.gr Αχιλλέας Γραβάνης και η Ανδρομάχη Αυγέρη ένωσαν την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο

Από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ στα σκαλιά της εκκλησίας για ένα νέο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Γραβάνη διαχειριστή της ενημερωτικής ιστοσελίδας, Trikalaculture.gr και την Ανδρομάχη Αυγέρη που ένωσαν την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ίσως η γνωριμία των δυο νέων παιδιών να θύμιζε σενάριο ταινίας, ωστόσο για τους ίδιους η τύχη τους επεφύλασσε κάτι πολύ όμορφο. Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν πέρυσι αρχικά στα social media, όμως ο περιορισμός των μετακινήσεων λόγω πανδημίας και η απειλή του τσουχτερού προστίμου έβαζε φρένο σε κάθε απόπειρα συνάντησης. Έτσι, ο Αχιλλέας σκέφτηκε τη… νόμιμη λύση των αγορών σε σούπερ μάρκετ. Έστειλαν τα σχετικά μηνύματα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την πρώτη τους συνάντηση…

Ένα χρόνο αργότερα οι δυο νέοι αποφάσισαν να περάσουν τις πύλες του Ναού της Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, συνεχίζοντας την ζωή τους ενωμένοι. Κουμπάρος του ζευγαριού ο Ιωάννης Μεγγησίδης, που πραγματοποίησε την στέψη των δυο νέων.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση με τους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού να απευθύνουν τις ευχές για βίο ανθόσπαρτο.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στον Αχιλλέα και την Ανδρομάχη να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους!