Από χωριά της Φαρκαδόνας «θα περάσει» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Το Σαββατοκύριακο 150 περίπου αθλητές θα διασχίσουν τη Φαρκάδονα, την Παναγίτσα και το Γριζάνο στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος που διοργανώνεται το τριήμερο 18 έως 20 Ιουνίου στη Λάρισα

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πανελλαδικής εμβέλειας αναμένεται να διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευής έως και Κυριακή στην περιοχή της Θεσσαλίας. Ο λόγος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ Λάρισας.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» μεταξύ των διαδρομών που έχουν οριστεί είναι και η περιοχή της Φαρκαδόνας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα εκκίνησης 17:00 με διαδρομή Νίκαια, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Γεώργιος. Την ίδια μέρα νωρίτερα, στις 14:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το Τεχνικό Συνέδριο και οι εγγραφές στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα. Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.