Απέδωσε καρπούς η συνεργασία Χ. Μιχαλάκη και Εύης Καϊνανά

Στην Νομή του Δήμου Φαρκαδόνας κατασκευάστηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων οδικά και αντιπλημμυρικά έργα

Η συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του αντιπεριφεριάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη με την πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας, έφεραν τους επιθυμητούς καρπούς. Μετά την συνεργασία που αναπτύχτηκε οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχώρησαν στην κατασκευή οδικών και αντιπλημμυρικών έργων πολλαπλής ωφέλειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χ. Μιχαλάκης και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων σε συνεννόηση με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νομής κα. Ευδοξία Καϊνανά, κατασκευάστηκε ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας επί του υπάρχοντος ασφαλτικού στην είσοδο του χωριού, με σκοπό την αποκατάσταση φθορών και τη βελτίωση της πρόσβασης στην κοινότητα. Επιπλέον, με τη χρήση των απαραίτητων μηχανικών μέσων καθαρίστηκαν οι κεντρικοί χωμάτινοι αποστραγγιστικοί τάφροι της κοινότητας (κανάλια), από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων και κατά συνέπεια η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

«Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου αλλά και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό προχωράμε σε έργα ουσίας για τον πολίτη. Σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, φροντίσαμε για τη συντήρηση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος με σκοπό την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και οδηγών αλλά και ικανοποιήσαμε το αίτημα των αγροτών της περιοχής για τον καθαρισμό των καναλιών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης κατά την επίσκεψή του στα έργα.