Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Πολιτιστικό Αντάμωμα της Κρήνης

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Κρήνης και επιφυλάσσει πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για την διοργάνωση του φετινού 10ου Ανταμώματος των Κρηνιωτών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλατεία της Κρήνης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης, διοίκηση και μέλη τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται επί ποδός, προετοιμάζοντας το έδαφος της μεγάλης πολιτιστικής βραδιάς που θα πλαισιώνεται μουσικά από την ορχήστρα του Νεκτάριου Παπαγεωργίου και την συμμετοχή των Δημήτρη Γακιόπουλου και Πόπης Σφήνα. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών χορευτικά τμήματα Συλλόγων που θα παρουσιάσουν χορούς από την Θεσσαλία και άλλες περιοχές της χώρας μας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σημειωτέον ότι το 10ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Κρήνης, επιστρέφει μετά από διετή απουσία λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Επιστρέφει από εκεί που πρωτοξεκίνησε προ δωδεκαετίας για να αναδείξει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, τον πολιτισμό.

Το Αντάμωμα με την Παράδοση και τον Πολιτισμό ξεκίνησε στην Κρήνη το 2010, από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που θέλησαν να δώσουν ένα καινούργιο πολιτιστικό τόνο στην περιοχή και το χωριό τους. Και τα κατάφεραν καθώς η διοργάνωση αγκαλιάστηκε από την πρώτη κιόλας χρονιά και πλέον έχει καθιερωθεί ως καλοκαιρινός θεσμός για την κοινότητα. κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες αναμένουν την διοργάνωση για να ανταμώσουν, να αναπολήσουν τα παλιά, να διασκεδάσουν κάτω από τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων έμελλε να ανασταλεί. Επιστρέφει ωστόσο φέτος και επιφυλάσσει μια μοναδική βραδιά εμπλουτισμένη με χορούς, τραγούδια και το σημαντικότερο να προσφέρει άρωμα παράδοσης.

Η διοίκηση του Συλλόγου προσκαλεί τους κατοίκους του χωριού, τους έλκοντες την καταγωγή από την κοινότητα αλλά και τους φίλους συνδημότες να συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτιστική γιορτή και να περάσουν ένα όμορφο μουσικά, καλοκαιρινό βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.