Αντιδράσεις μαθητών του 15μελους συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας για το ρεπορτάζ της κατάληψης

Τη δική τους διάσταση για τα αίτια της κατάληψης στο επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας δίνουν μέλη του 15μελους μαθητικού συμβουλίου του σχολείου. Σε κείμενο που κοινοποιήθηκε με ηλεκτρονικό τρόπο στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» από συγκεκριμένο πρόσωπο του 15μελους μαθητικού συμβουλίου, εκφράζονται οι αντιρρήσεις σχετικά με το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στη σελίδα.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, η κατάληψη στο σχολείο ξεκίνησε την Τετάρτη και συνεχίστηκε την Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η διεύθυνση του σχολείου, στο διδακτήριο δεν υπάρχει σήμερα σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, (το αντίθετο υποστηρίζει η διεύθυνση του σχολείου που επικοινωνήσαμε μαζί της το πρωί της Πέμπτης), με τον οποίο θα ερχόταν σε επαφή σήμερα Παρασκευή, οι καθηγητές του σχολείου για την επίλυση των προβλημάτων.
Παράλληλα στο κείμενο που μας κοινοποίησε το μέλος του δεκαπενταμελούς έχει περάσει ένας μήνας από την πρώτη κινητοποίηση των μαθητών (να θυμίσουμε τότε ότι από το σχολείο είχαν μεταφερθεί θρανία και καρέκλες και λοιπός εξοπλισμός εκτός αιθουσών) και όπως υποστηρίζεται δεν δόθηκε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα γίνει η εγκατάσταση του εξαερισμού στις αίθουσες κι αυτό συνέβη μόλις πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατάληψη.

Δεν θα διαφωνήσουμε με τα προβλήματα που κυριαρχούν στο κτηριακό συγκρότημα του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας, τα οποία πρέπει άμεσα να διευθετηθούν από την δημοτική Αρχή που πρέπει να ενσκήψει και δώσει άμεσα λύσεις.