Άνθρωπος γνωστός στο νομό και αγαπητός στο κόσμο ο Στέλιος Λάσκος

Αποφάσισε να συμπαραταχθεί στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού στις επικείμενες εκλογές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας

Ο Στέλιος Λάσκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, περιφερειάρχη Θεσσαλίας, δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Τρικαλινή κοινωνία αναπτύσσοντας πλούσιο έργο σε πολλούς τομείς.

Αποφάσισε να συμπαραταχθεί στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού στις επικείμενες εκλογές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας.

Γιατί όπως ο ίδιος αναφέρει «όλοι μαζί, ακολουθώντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο δράσης μπορούμε να μετατρέψουμε το γεωγραφικό κέντρο της Ελλάδας σε επίκεντρο πολιτισμού, τουρισμού, αθλητισμού, αγροτικής ανάπτυξης και θρησκευτικού τουρισμού, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας».

Αναφορικά με τη ζωή και το έργο του κ. Λάσκου πρέπει να υπογραμμίσουμε:

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968 και είναι γιος του Βάιου Λάσκου δασκάλου, ασφαλιστή και καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, με καταγωγή τη Γλυκομηλέα Καλαμπάκας.

Αποφοίτησε από το 10ο Δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο Τρικάλων και από το Μαθηματικό Αθηνών.

Εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και στο 3ο Λύκειο Τρικάλων.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική και άλλες ασφαλιστικές εταιρείες παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, κεφαλαιαγοράς και management.

Διετέλεσε (πολύτεκνος με 5 παιδιά) Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων 2010-2013 και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων 2013-2016.

Διακονεί ως ιεροψάλτης στον Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου Τρικάλων από το 2010, ενώ κατά παρελθόν στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων (2009-2011) και στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής συν. Φλαμουλίου Τρικάλων (2001-2008).

Μέλος του συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»… για την ανάδειξη και

προστασία της πολιτιστικής και εκκλησιαστικής κληρονομιάς των

Μετεώρων.

Μέλος των Βυζ. Χορωδιών ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ και ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ».

Ενεργό μέλος των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Τρικάλων.

Βετεράνος μπασκετμπολίστας ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1983-1989), Ερμή & Αίολου καθώς και βετεράνος ποδοσφαιριστής Διαγόρα Αγ. Κωνσταντίνου και Παραποτάμου Τρικάλων (1998-2008).