Αντάλλαξαν ευχές και το διασκέδασαν οι ηλικιωμένοι της Κρήνης 

Ευχές για την νέα χρονιά ήρθαν να ανταλλάξουν οι ηλικιωμένοι της Κρήνης, στην διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην ταβέρνα «Πλάτανος» της Κρήνης, σε μια αισιόδοξη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα, με την ευχή όλων η νέα χρονιά να προσφέρει υγεία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, στις οικογένειες τους αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση ήρθε να διοργανωθεί μετά από δυο χρόνια παύσης εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Οι ηλικιωμένοι μετά από δυο χρόνια είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν δημόσια σε μια ανοιχτή εκδήλωση, προσμονή ετών για τους ίδιους, μετά τους περιορισμούς που βίωσαν και οι ίδιοι για την προστασία της υγείας από την πανδημία.

Τις ευχές προς τους ηλικιωμένους του χωριού αλλά και τους συνδημότες της ανεξαρτήτου ηλικίας απηύθυνε η οικοδέσποινα κα Στέλλα Ντέλα – Στεργίου, αλλά και το Δ.Σ. των ηλικιωμένων. Ευχήθηκαν από κοινού καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον κόσμο, ένα έτος ελπιδοφόρο και αισιόδοξο που θα απομακρύνει κάθε είδους πρόβλημα και πίκρα που μεσολάβησε κατά την περίοδο 2020-2022.

Παράλληλα η κα Στέλα Ντέλα – Στεργίου ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης και προσέφεραν για πραγματοποίησή της.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα καθώς επίσης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Ντίνος Μπάρδας με τη  σύζυγό του, που προσέφεραν την πίτα.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Κρήνης, π. Δημήτριος Καψιώχας, ενώ τυχερή στάθηκε η Κρηνιώτισσα, Καλίτσα Φλούλη, που βρήκε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο από το Φαρμακείο Μαργαρίτης Νικόλαος στη Φαρκαδόνα. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Γεώργιο Μάγγο για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.

Τέλος να υπογραμμιστεί ότι οι φωτογραφίες από την εκδήλωση κοινοποιήθηκαν στην «KriniLive» από την Ελένη Στεργίου – Μπότη.