Ανοίγουν νέα ραντεβού εμβολιασμού για τις ομάδες 55-59 και 50-54 ετών

Πανέτοιμοι γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας για να εξυπηρετήσουν τα νέα ραντεβού των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού

Ομαλά εξελίσσεται ο εμβολιασμός στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας υποδέχονται τους πολίτες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα ραντεβού εξελίσσονται κανονικά με κατοίκους τόσο από το Δήμο Φαρκαδόνας, όσο κι από γειτονικές περιοχές να σπεύδουν να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο, στοχεύοντας στην απόκτηση της επιθυμητής ανοσίας.

Πλέον το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας αναμένει το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού για τις ομάδες 55-59 αλλά και 50-54. Σήμερα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού από 55-59 ετών και στις 24 Απριλίου για την ομάδα 50-54.

Το άνοιγμα της νέας πλατφόρμας για τις νέες ηλικιακές ομάδες αναμένεται να αυξήσει την επισκεψιμότητα και στο κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές αν δηλώνουν πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες πλέον ανάγκες εμβολιασμού.