Ανοίγει την Παρασκευή το Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης για το Πάρκο των Ευχών, στη Λάρισα, την ερχόμενη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 20.00, υπόσχεται ο Δήμος Λαρισαίων για φέτος

Καλεσμένος στην ΕΡΤ Λάρισας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Πάρκου των Ευχών κατά την τελετή έναρξης, εν μέσω ενός εντυπωσιακού show στον πάγο από ξένους αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το δέντρο θα βρίσκεται στο κέντρο της παγωμένης λίμνης, θα έχει ύψος 22 μέτρα! και λαμπιόνια σε άσπρο και μπλε, σε πλήρη αρμονία με τον λαμπρό διάκοσμο του παγοδρομίου και της γέφυρας.

Οι εργασίες στο πάρκο Αλκαζάρ, 65 στρεμμάτων, είναι πυρετώδεις έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη την Παρασκευή.

Φέτος, όπως είπε ο κ.Νταής, το Πάρκο των Ευχών θα έχει ακόμη 4 επιπλέον σπιτάκια, όλα με δραστηριότητες στο εσωτερικό τους, όπως πχ face painting, βασίλισσα του πάγου και τεράστιο ταχυδρομείο.

Δίπλα από το Πάρκο, από τη μεριά του Κολυμβητηρίου, έχει διαμορφωθεί parking για τα λεωφορεία και τα ΙΧ και έχει ζητηθεί από το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας να βάλει ένα λεωφορείο που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην είσοδο του Πάρκου των Ευχών.

Φέτος, η εμπορική αγορά εντός του Πάρκου θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά με θέα προς τη Λίμνη και το Παγοδρόμιο που αναμένεται να προσελκύσουν, όπως και πέρυσι, όλα τα βλέμματα.

 

Η κεντρική σκηνή στήνεται και αυτή σε σημείο τέτοιο που δεν θα εμποδίζει τη θέα προς το Μνημείο, καθώς μπροστά από αυτό κατασκευάζεται τεράστια φάτνη που θα κλέψει τις εντυπώσεις, υπόσχεται ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης.

Ο κ.Νταής κάλεσε-και μέσω της ΕΡΤ Λάρισας- όλο τον κόσμο να πλαισιώσει την τελετή έναρξης και να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή την ερχόμενη Παρασκευή.

«Το Πάρκο των Ευχών έχει ήδη μπει στα φυλλάδια και τα πακέτα πολλών τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία, τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, ακόμη και γκρουπ από τη Βουλγαρία έχουν ήδη κλείσει διαμονή στη Λάρισα για τις γιορτές. Ο σκοπός είναι να το χαρεί ο κόσμος, να αισθανθεί όμορφα και αισιόδοξα, να έχει καλή ψυχολογία και αυτό τελικά να φανεί και στην εμπορική κίνηση στο κέντρο της πόλης» ανέφερε ο Παναγιώτης Νταής.

ert.gr

Ακολουθούν εικόνες από την περσινή επίσκεψή μας στο θεματικό πάρκο της Λάρισας