Ανησυχία για το κρούσμα σε 30χρονη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας και Καλαμπάκα

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας το κρούσμα σε 30χρονη έγκυο που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και όλοι βρίσκονται σε αναμονή του αποτελέσματος του τεστ που έγινε στο σύζυγό της ο οποίος παραουσίασε συμπτώματα, αλλά και της ιχνηλάτησης στο συγγενικό της περιβάλλον, καθώς η μητέρα και ο πατέρας του συζύγου της με τους οποίους μένουν στο ίδιο σπίτι, είναι γυμνααστές σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Ο φόβος είναι μήπως βγουν θετικά τα τεστ στα πεθερικά της 30χρονης, οπο΄τε θα πρέπει να ξεκινήει μετά ένας νέος κύκλος ιχνηλάτησης για παιδιά αλλά και εκπαιδευτικούς στα δημοτικά σχολεία σστα οποία εργάζονται.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους γιατρούς η 30χρονη είναι πιθανό να κόλλησε τον κορονοϊό, καθώς τις τελευταίες ημέρς ήρθε σε επαφή με Γερμανούς με τους οποίους διατηρούν φιλικές -κοινωνικές σχέσεις και αυτή και ο σύζυγός της.

Θυμίζουμε ότι και τα μοναδικά δύο κρούσματα κορονοϊού που είχαν καταγραφεί στη Μαγνησία αφορούσαν ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Νότιο Πήλιο.

Μπέος: Μακάρι να είναι το πρώτο και ελευταίο κρούσμα στο Βόλο

«Μακάρι να είναι το πρώτο και το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού στον Βόλο. ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του αναφορικά με το κρούσμα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε σε 30χρονη Βολιώτισσα.

Ανησυχία και στην Καλαμπάκα

Σύμφωνα με πληρογορίες, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί φιλικά τους πρόσωπα στην Καλαμπάκα, τα οποία είχαν έρθει από τη Γερμανία για να επισκεφθούν τα Μετέωρα. Αν αποδειχτεί ότι οι Γερμανοί φίλοι τους έχουν κορονοϊό τότε ξεκινά διαδικασία ιχνηλάησης και στην Καλαμπάκα σε μία περίοδο ευαίσθητη για τον τουρισμό στην περιοχή που επιχειρεί να κάνει επανεκκίνηση

thessaliatv.gr, trikalaview.gr και stagonnews.gr