Ανδρέας Γεωργαντάς: Πάντα δίπλα μας με ποιοτικές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Νέο ασφαλιστικό γραφείο στην περιοχή της Οιχαλίας με πολλά πακέτα ασφαλιστικών εταιριών που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες

Από τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίας στον Τομέα των Ασφαλειών έρχεται να προσφέρει το Ασφαλιστικό Γραφείο του Ανδρέα Γεωργαντά στην Οιχαλία.

Το νέο Ασφαλιστικό Γραφείο τέθηκε σε λειτουργία κι έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες καλύπτοντας τις ανάγκες όλων μας, μιας και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.

Ο ασφαλιστικός πράκτορας Ανδρέας Γεωργαντάς προσδοκά να σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη, ικανοποιώντας τις ασφαλιστικές ανάγκες. Πάντα με αίσθημα ευθύνης, θα μας ενημερώσει και θα προτείνει το κατάλληλο για εμάς, για την οικογένεια μας και την περιουσία μας ασφαλιστικό πακέτο της αγοράς.

Το γραφείο και ο υπεύθυνος προσφέρει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω προγράμματα:

Ø  Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων, φορτηγών επαγγελματικής χρήσης, λεωφορείων, μηχανές, αγροτικά, τρακτέρ, ταξί κτλ.

Ø  Ασφάλεια κατοικίας και επιχειρήσεων(πυρός, κλοπή, ληστεία, φυσικά φαινόμενα, διαρροή, θραύση, ενυπόθηκα στεγαστικά κτλ)

Ø  Ασφάλειες αστικής ευθύνης οικογενειάρχη και επαγγελματιών (ιατροί, λογιστές, δικηγόροι, ξενοδοχεία, AIRBNB, γραφεία, καταστήματα, φαρμακεία, εκπαιδευτήρια, πρατήρια βενζίνης, κομμωτήρια κτλ)

Ø  Ασφάλιση φωτοβολταϊκών πάρκων και φωτοβολταικά σε στέγες.

Ø  Ταξιδιωτική ασφάλιση

Ø  Ασφάλεια υγείας και ζωής ( νοσοκομειακή, εξωνοσοκομειακή, απλή ασφάλεια ζωής, ασφάλεια ζωής με επιστροφή ασφαλίστρων κτλ)

Ø  Αποταμιευτικά-Επενδυτικά

Ø  Ειδικές ασφάλειες

Εμείς δεν έχουμε παρά να επισκεφτούμε το Ασφαλιστικό Γραφείο στην Οιχαλία για να ενημερωθούμε καθώς και να προηγηθούμε στο διαδυκτιακό του χώρο για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικά άρθρα.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

25ης Μαρτίου 5 Οιχαλία – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433 031600 & 6973052956