Αναστέλλονται οι προπονήσεις του ΣΟΑΤ λόγω κορονοϊού

Παρά όλα τα μέτρα πρόληψης που έχει εφαρμόσει για τους αθλητές του Συλλόγου, σεβόμενος την εύλογη ανησυχία των γονέων και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σχετιζόμενες με την εκτίμηση κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων του Συλλόγου για τις επόμενες 14 ημέρες

Την απόφαση της αναστολής των προπονήσεων των αθλητών έλαβε ο ΣΟΑΤ προκειμένου να προστατεύσει την υγεία των αθλητών του και να απομακρύνει κάθε κίνδυνο που σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Ο ΣΟΑΤ δρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές και τις οικογένειες τους έχει από δεκαημέρου προχωρήσει σε πολλαπλές κινήσεις πρόληψης για την προστασία τους.

Παρά όλα τα μέτρα πρόληψης που έχει εφαρμόσει για τους αθλητές του Συλλόγου, σεβόμενος την εύλογη ανησυχία των γονέων και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σχετιζόμενες με την εκτίμηση κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων του Συλλόγου για τις επόμενες 14 ημέρες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές δεν πρέπει να ανησυχούν για την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών. Ο Σύλλογος διαβεβαιώνει οτι θα φροντίσει για την αναπλήρωσή τους με τον πιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο. Ο χρόνος που θα πραγματοποιηθούν οι αναβληθείσες προπονήσεις θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Ο ΣΟΑΤ συμβουλεύει όλα τα παιδιά, να αποφεύγουν την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους για το επόμενο διάστημα.

Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σαφή προγραμματισμό, ο Σύλλογός θα βρίσκεται δίπλα στους μαθητές του αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές.

KRINI LIVE