Ανάρπαστες οι πίτες των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου με τις Χρυσές Λίρες

Δυο τυχεροί που θα αγοράσουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Ζαχαροπλαστείο της Φαρκαδόνας και 4 από τα Ζαχαροπλαστεία της Λάρισας θα πάρουν στο χέρι από μια Χρυσή Λίρα!!!

Ανάρπαστες γίνονται από το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι πρωτοχρονιάτικες πίτες των «Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου». Από το πρωί της Πέμπτης δεκάδες κάτοικοι των χωριών σπεύδουν για τις τελευταίες γιορτινές αγορές και δεν χάνουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Ζαχαροπλαστείο για να προμηθευτούν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα που θα κόψουν με την αλλαγή του χρόνου.

Πέραν της νοστιμιάς που κρύβουν οι γιορτινές πίτες των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου, δεν ξεχνά κανείς ότι μέσα σε δυο από αυτές που πωλούνται σήμερα στο κατάστημα της Φαρκαδόνας, περιλαμβάνονται δυο «Χρυσές Λίρες».

Εντός του γλυκίσματος ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων, Γιάννης Οικονόμου, έχει κρύψει δυο τυχερά καρτελάκια, τα οποία θα αναδείξουν δυο μεγάλους τυχερούς της χρονιάς.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα Ζαχαροπλαστεία που λειτουργούν στην πόλη της Λάρισας και προσφέρουν από δυο λίρες έκαστο.

Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου εύχονται στην πολυπληθή πελατεία τους, Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, ευτυχία και πολλές, πολλές, καθημερινές γλυκιές στιγμές…