Άναψαν οι προβολείς και φώτισαν το ταλέντο των «ΟΝΑΡ» στο Ζάρκο

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής το θεατρικό έργο «Θεράπων Απών» της γαλλικής ταινίας ΤΟΚ ΤΟΚ σε διασκευή, προσφέροντας άφθονη ψυχαγωγία στον κόσμο

Οι προβολείς στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Ζάρκου άναψαν το βράδυ της Κυριακής για να φωτίσουν το ταλέντο νέων ανθρώπων που απαρτίζουν τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαϋττού Ζάρκου. Μιας ομάδας νέων ανθρώπων που χρόνια τώρα αναδεικνύουν το ταλέντο τους στην Υποκριτική και ανεβάζοντας αξιόλογες παραστάσεις που προσφέρουν ψυχαγωγία, διασκέδασε και χαρά.

Σύμφωνα με την «Krini Live» τα μέλη της θεατρικής ομάδας «ΟΝΑΡ» αυτή τη χρονιά ήρθαν να παρουσιάσουν το θεατρικό έργο «Θεράπων Απών» της γαλλικής ταινίας ΤΟΚ ΤΟΚ σε διασκευή. Μια ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις κωμωδία που με κάποιο τρόπο προσεγγίζει τη διαφορετικότητα και την αποδοχή προωθώντας την αλληλεγγύη και την βοήθεια στον διπλανό μας.

Μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, αποφάσισε να επισκεφτεί το γιατρό τους, την ίδια ώρα, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει. Τι έγινε όμως τελικά, όταν οι περισσότεροι κατά φαντασία ασθενείς, αντιλαμβάνονται ότι έχουν όλοι την ίδια ώρα ραντεβού και οι ασθενείς λείπουν. Και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχτηκε ενώπιον δεκάδων θεατών που κατέκλεισαν την αυλή του σχολείου για να απολαύσουν μια εξαιρετικά όμορφη καλοκαιρινή παράσταση που προκάλεσε γέλιο αλλά ταυτόχρονα μετέφερε και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Σημειωτέον ότι η θεατρική ομάδα «ΟΝΑΡ» μετά από 7 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας, του νομού αλλά και ευρύτερα καθώς συμμετείχε και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις άλλων περιοχών της χώρας, πετυχαίνει της αναγνώρισης και της στήριξης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρίκαλων, η οποία στέκεται δίπλα της και υπό την αιγίδα της οπαίας πραγματοποιείται μια μικρή περιοδεία σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, Πύλης και Καλαμπάκας.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν από το Ζάρκο από την έδρα δραστηριοποίησης του Συλλόγου και θα συνεχιστούν με περιοδείες στο Μεσολόγγι, καθώς επίσης μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, Μετεώρων και Πύλης.

Τα μέλη της ομάδας υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές, καλοκαιρινές, θεατρικές βραδιές, αναδεικνύοντας το Υποκριτικό ταλέντο, βάζοντας το μικρό τους λιθαράκι στα πολιτιστικά δρόμενα της περιοχής μας.

Την θεατρική παράσταση πέραν του πλήθους κόσμου παρακολούθησαν οι: Εφημέριοι Ζάρκου και Κεραμιδίου, ο πρόεδρος Ζάρκου κ. Γιάννης Βούλγαρης, ο τοπικός Σύμβουλος κ. Δημοσθένης Γκράβας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Αγγέλης, ο πρώην ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης κ. ά.