Ανακούφιση προκάλεσαν τα Rapid Tests στο Γριζάνο

Αρνητικά στο σύνολό τους τα 60 Rapid Tests που διενεργήθηκαν στο χωριό το πρωί της Παρασκευής από το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Ανακούφιση στους κατοίκους της κοινότητας Γριζάνου προκάλεσαν τα αποτελέσματα των σημερινών Rapid Tests που διενεργήθηκαν στο χωριό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τρικαλινό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την πρόεδρο της κοινότητας κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Όπως κατέγραψε κατά την επιτόπια παρουσία του, ο φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» που κάλυψε την εκδήλωση, τα τεστ διενεργήθηκαν στο πρώην κοινοτικό γραφείο και συμμετείχαν 60 κάτοικοι του χωριού. Μετά το έλεγχο που διενεργήθηκε δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Τις ευχαριστίες της προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την συντοπίτισσα γενική γιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα, μετέφερε μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη. Η πρόεδρος, ως υγειονομικός, εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας της Φαρκαδόνας, συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στους συγχωριανούς της, όσο και στο γενικό πληθυσμό, προκειμένου να προστατευτούν από τον φονικό ιό.

«Δεν χρειάζεται επανάπαυση, αλλά ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο κορονοϊός υπάρχει και είναι ανάμεσα μας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας για να αποφύγουμε τυχόν κινδύνους διασποράς. Αναγκαία ωστόσο κρίνεται και η διαδικασία του εμβολιασμού, προκειμένου σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που στερούμαστε μήνες τώρα», σημείωσε η κα Κακαδιάρη.