Αναδείχτηκαν τα προβλήματα των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης

Συνάντηση του προέδρου της πανελλήνιας ομοπσονδίας Γιάννης Αναγνώστου και μελών της διοίκησης με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

Επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης φυλακών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο κατά την συνάντηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της πανελλήνιας ομοσπονδίας υπήρξε ο Φαρκαδόνιος, πρόεδρος κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Εξωτερικής Φρουράς και την περαιτέρω ανάπτυξή της, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το Σωφρονιστικό Σύστημα ενόψει του επερχόμενου νέου Σωφρονιστικού Κώδικα. Η συνάντηση αυτή έγινε σε άριστο κλίμα καθώς ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας έδειξε να αντιλαμβάνεται τα χρονιζόντων προβλήματα της Φρουράς, αλλά και άκουσε με προσοχή τις δυνατότητες ανάπτυξης της που εξέθεσαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών Γιάννης Αναγνώστου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε μάλιστα ότι θα υπάρχει στενή επαφή και ανταλλαγή απόψεων, ιδιαίτερα όσον αφορά το νέο Σωφρονιστικό Κώδικα.