Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Φαρκαδόνας για τη βοήθεια των πυρόπληκτων

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση για βοήθεια ανακοίνωσε ότι ξεκινά η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των πυρόπληκτων

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Δήμου Φαρκαδόνας για την βοήθεια και τη στήριξη όλων εκείνων των συνανθρώπων μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμος Φαρκαδόνας, ανταποκρινόμενος στην έκκληση για βοήθεια ανακοίνωσε ότι ξεκινά η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των πυρόπληκτων.

Συγκεκριμένα θα συλλέγονται εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο (π.χ .γάλα εβαπορέ, βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, κονσέρβες, κρουασάν κλπ), είδη ατομικής υγιεινής (μωρομάντιλα, πάνες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, κλπ), λοιπά είδη (π.χ. πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και ποτήρια).

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα παραπάνω είδη μπορούν να απευθυνθούν στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ή στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών -Προγραμματισμού – Υγείας – Παιδείας – Πολιτισμού και Κοινωνικής πολιτικής δήμου Φαρκαδόνας κ. Ηλία Καραμάνο.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στα κοινοτικά γραφεία ή στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας από αύριο Τετάρτη μέχρι τη Παρασκευή κατά τις ώρες 08:30 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ.

Τηλ : 2433350032 & 2433350011.

74 οι νεκροί μέχρι στιγμής  από τις φονικές πυρκαγιές σε Ραφήνα, Μάτι, Νέο Βουτζά, σύμφωνα με την  Πυροσβεστική – 164 ενήλικες τραυματίες και 23 παιδιά  – Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί δραματικά