Αλληλεγγύη και υποστήριξη στην πυρόπληκτη οικογένεια της Φαρκαδόνας από τους Τρικαλινούς αστυνομικούς 

Το κοινωνικό πρόσωπο θα δείξει για μια ακόμη φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Μια Ένωση που πραγματικά πρωτοστατεί στο κοινωνικό έργο με πολύμορφες δράσεις, απλώνοντας το χέρι της βοήθειας, της υποστήριξης και της αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, αποφάσισε να στηρίξει μαζί με την Τ.Δ. της IPA Τρικάλων, την ενίσχυση οικογένειας στην περιοχή της Φαρκαδόνας, που πριν λίγες μέρες επλήγη από πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η οικία τους. 

Για το λόγο αυτό διοργανώνεται φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδας Αστυνομικών και των Παλαιμάχων Οιχαλίας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Γριζάνου και προσκαλεί όλο το κόσμο να στηρίξει την δράση και να αποδείξει

έμπρακτα την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Ο  Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός ήταν και είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πολίτη, και σε κάθε δύσκολη κατάσταση το επιβεβαιώνει, δηλώνοντας ενεργά ΠΑΡΟΝ με τη στάση του!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.