Άλλαξε χώρο το βιβλιοπωλείο “ΠΙΝΕΛΙΕΣ” στη Φαρκαδόνα

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΙΝΕΛΙΕΣ: «Καθημερινά βάζουμε τα δυνατά μας με χαμόγελο και προσθέτουμε τις δικές μας πινελιές για να είναι το βιβλιοπωλείο μας το βιβλιοπωλείο που κάθε γονέας θα ήθελε για το παιδί του».

Η σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγες ημέρες και το Βιβλιοπωλείο ΠΙΝΕΛΙΕΣ μεταφέρθηκε σε έναν πολύ όμορφο και άνετο χώρο και είναι έτοιμο να μας εξυπηρετήσει γνωρίζοντας τις ανάγκες του παιδιού!!!  Θα το βρούμε στο κτίριο που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος την Εθνική Τράπεζα, στο κέντρο της Φαρκαδόνας.

Το βιβλιοπωλείο έχει εξοπλιστεί με αμέτρητα σχολικά είδη, επώνυμες τσάντες, πολλά σχέδια σε τετράδια, είδη νηπιαγωγείου και άλλα αναλώσιμα σε εξαιρετική πάντα ποιότητα και τιμή που θα κάνουν τους μικρούς και μεγάλους μαθητές να διαφέρουν στο σχολείο!!! Επιπλέον, θα βρούμε σχολικά βοηθήματα για κάθε μάθημα και κάθε σχολική τάξη, αλλά και ξενόγλωσσα βιβλία από την A΄Junior μέχρι και το Proficiency.

Να ενημερώσουμε ότι το Βιβλιοπωλείο ΠΙΝΕΛΙΕΣ είναι συμβεβλημένο βιβλιοπωλείο με τον ΟΠΕΚΑ και τον ΟΑΕΔ και εξαργυρώνει τα κουπόνια και τις επιταγές βιβλίων αντίστοιχα για την αγορά δωρεάν βιβλίων!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ κατά την είσοδο στο βιβλιοπωλείο φοράμε όλοι την υφασμάτινη μάσκα και τηρούμε τις προβλεπόμενες υγειονομικές προϋποθέσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα. 

Αν πάλι θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό μπορούμε να στείλουμε τη λίστα μας στο e-mail:andrianna_douraki@hotmail.com ή με μήνυμα στο FB: Βιβλιοπωλείο Πινελιές και το προσωπικό του βιβλιοπωλείου θα μας εξυπηρετήσει χωρίς καθυστέρηση !!!

Βιβλιοπωλείο Πινελιές για τους μαθητές που θέλουν να βάλουν την δική τους διαφορετική Πινελιά στο σχολείο!!!


2 σχόλια

 1. Ανδριανή Ντουράκη
  01/09/2020 στις 15:33

  Σε ευχαριστούμε πολύ Λένα για τα καλά σου λόγια!!! Μέλημά μας να εξυπηρετουμε όσο καλύτερα γίνεται με χαμόγελο και πάντα με σεβασμό προς όλους εσάς!!!

 2. Λένα Μαγαλιού
  24/08/2020 στις 16:55

  Ένα super εξοπλισμένο βιβλιοπωλείο για ό,τι χρειάζονται οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές και όχι μόνο…
  Ατέλειωτες επιλογές σε φανταστικές τιμές!!!
  Ένα κόσμημα για την αγορά της Φαρκαδόνας.
  Μπράβο στους ιδιοκτήτες για το μεράκι τους και την αγάπη τους για αυτό που προσφέρουν στους συμπολίτες τους.