Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας

Νέος διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας ανέλαβε ο Ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, κ. Ανδρέας Παπαγεωργίου

Τα ηνία του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας ανέλαβε ο Ειδικός Παθολόγος και δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, Ανδρέας Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την «Krini Live» ο γιατρός ανέλαβε την διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας με απόφαση της 5ης ΥΠΕ.

Στο εξής αναμένεται να συντονίζει ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό που εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, εκτελώντας ταυτόχρονα τα ιατρικά του καθήκοντα.

Σχετικά με το κ. Παπαγεωργίου, πρόκειται για έναν άριστο επιστήμονα, ο οποίος χρόνια τώρα έχει προσφέρει πλούσιο έργο στην Ιατρική, παρέχοντας τις Υπηρεσίες του σε χιλιάδες ασθενείς τόσο στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και σε άλλες περιοχές που εργάσθηκε ως γιατρός σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ανδρέας Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Οιχαλία Τρικάλων. Είναι Ιατρός (απόφοιτος της  Ιατρικής Σχολής Αθηνών) Ειδικός Παθολόγος, Διευθυντής  ΕΣΥ στο Γ.Ν. Καρδίτσας, στο οποίο  διορίσθηκε το 2000.

Μετά την στρατιωτική του θητεία Ελληνικό Στρατό, (όπου φοίτησε στο στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού -Σ.Ε.Υ.- στο  401 Γ.Σ.Ν.Α. και υπηρέτησε στην Παθολογική Κλινική  του 404 Γ.Σ.Ν. Λαρίσης), υπηρέτησε στο Π. ιατρείο Γεωργανάδων του ΚΥ Φαρκαδόνας ως αγροτικός ιατρός.

 Στη συνέχεια διαδοχικά, υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός Παθολογίας στο Γ.Ν.Ν. Τρικάλων,  και στο ΄΄ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ΄΄ Π.Γ.Ν. Αθηνών  και τον Απρίλιο 1999 έλαβαε τον Τίτλο Άσκησης της Ειδικότητας της Παθολογίας.

 Κατέχει δύο Μεταπτυχιακούς  Τίτλους:

 1)  “Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του ΕΣΥ” του ΕΑΠ

 2) “Δημόσιας Υγείας” της Εθνικής Σχολής Δημόσιας

Συνέγραε δύο διπλωματικές διατριβές  μια με τίτλο:

1)  «Ο βαθμός ικανοποίησης των χρηστών- ασθενών υπηρεσιών υγείας του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας Τρικάλων

2)  « Μεταβολικό Σύνδρομο: Ορισμός- Επιπτώσεις»

 Έχει τις εξής μετεκπαιδεύσεις:

1) Μετεκπαίδευση στην Ηχωτομογραφία  της κοιλίας στο ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄  Γ.Ν. Αθηνών κατέχει δε  Άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων μετά από εξετάσεις στην Ειδική Τριμελή Επιτροπή του υπουργείου υγείας.

2) Μετεκπαίδευση στο Triplex Αγγείων, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

3) Ειδική εκπαίδευση στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού (ΣΕΥ-401 ΓΣΝ Αθηνών), με ιδιαίτερη έμφαση στο Ραδιολογικό- Βιολογικό- Χημικό Πόλεμο

4)  Μετεκπαίδευση μετά το πέρας της ειδικότητας -συνεργασία στο Ηπατολογικό τμήμα του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ» Π.Γ.Ν.Α

5) Μετεκπαίδευση στο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Π.Γ.Ν. Λάρισας

 Συμμετείχε σε περισσότερα από  τριακόσια (300) συνέδρια κλπ ελληνικά και διεθνή.

Έχει συμμετοχή  σε 70 εργασίες, ( στις 41 εκ των οποίων  είναι πρώτος συγγραφέας)  δημοσιευθείσες σε ιατρικά συνέδρια ελληνικά και διεθνή καθώς επίσης και σε ιατρικά περιοδικά.

Συμμετείχε σε πολλά προγράμματα ενημέρωσης κοινού, αγωγής υγείας, προστασίας δημόσιας υγείας, προληπτικής ιατρικής, διαλέξεις κλπ,  τόσο ως ιατρός και Επικεφαλής, όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Από το 1984 έως το 1987 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση έως και το επίπεδο ADVANCED. 

Κατέχει το πτυχίο πληροφορικής ECDL

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Οιχαλίας Τρικάλων από 2003 έως 2010 , πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίουμέλος της  Σχολικής Επιτροπήςτου ΔΣ της  ΔΕΥΑΠΟ και διαφόρων οργανισμών και επιτροπών του πρώην δήμου, Οιχαλίας.

Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας (διαδόχου του Δήμου Οιχαλίας), διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπήςμέλος της ΔΕΥΑΦ και διαφόρων Επιτροπών και Οργανισμών του  Δήμου, υπηρετεί δε, με απόσπαση στο ΚΥ Φαρκαδόνας , ως εκλεγμένος Δημ. Σύμβουλος.

Ευχόμαστε στο νέο Διευθυντή καλή και επιτυχημένη θητεία με υγεία και δύναμη!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.