Άκουσε το όνομα… η Χρυσάνθη Μπακλαβά

Το ζευγάρι των Νίκου Καρατζόγλου και Αθηνάς Λίτσιου βάπτισε την κορούλα τους κι έδωσαν το όνομα της γιαγιάς της ιδιοκτήτριας του Ανθοπωλείου – Είδη Δώρων στο Γριζάνο

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, συνεχείς συσκέψεις και επασυσκέψεις, υπομνήματα και διαβήματα κι υπό την πίεση των περιστάσεων και των καταστάσεων που ζούμε τους τελευταίους μήνες… το οικογενειακό συμβούλιο αποφάσισε.

Το ζευγάρι των Νίκου Καρατζόγλου και Αθηνάς Λίτσιου αποφάσισε να βαπτίσει την δεύτερη κορούλα τους, εγγονή της Χρυσάνθης Μπακλαβά, η οποία διατηρεί το Ανθοπωλείο Είδη Δώρων «Κατερίνα» στο Γριζάνο Τρικάλων.

Η βάπτιση της μικρής έγινε στο εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη Τρικάλων με νονά την Μαρία Τζιουμάκη, που χάρισε στην νεοφώτιστη το όνομα Χρυσάνθη, το όνομα της γιαγιάς της.

Οι παππούδες της μικρής ιδιαίτερα χαρούμενοι, όπως και η γιαγιά η Χρυσάνθη Μπακλαβά που άκουσε το όνομα της. Φυσικά η γιαγιά φρόντισε για τα καλύτερα για να είναι ξεχωριστή η βάπτιση της εγγονής που φέρει το όνομα της. Και επειδή οι αδυναμίες δεν κρύβονται, φρόντισε αυτό το μυστήριο να ξεχωρίζει.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των καλεσμένων στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» στη Φαρκαδόνας.

Να ζήσει η μικρή και να είναι καλότυχη.

KRINI LIVE